Lees

Responsive?

Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren van bruikbaarheid van de user interface. Dit betekent vooral dat de breedte en plaatsing van verschillende elementen op de site worden aangepast. Afhankelijk van de breedte van je scherm, wordt de weergave van de site passend gemaakt. Een telefoon is bijvoorbeeld veel smaller dan de monitor van je computer. Een tablet zit daar weer net tussenin. En een tablet of telefoon kan je in de breedte of in de lengte vasthouden.

Deze website is ook responsive gemaakt. Als je een smaller scherm hebt, worden sommige elementen onder elkaar weergegeven. Ook het menu verandert. Dit is gedaan door in de CSS-bestanden verschillende viewports te definieren waarin de viewport-specifieke styling staat. Op deze manier heeft elk soort device per orientatie een eigen weergave.

Vacatures

Wil jij graag werken bij Q4UI? Spreekt een uitdagende baan bij een groeiende organisatie met veel persoonlijke aandacht je aan? Neem dan contact met ons op via werken@Q4UI.nl of via Adnan Alic. Wij maken graag tijd voor een kennismakings gesprek! *Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!